Wat is Blockchain Cuties Universe?

Blockchain Cuties Universe is een populair crypto collectible spel dat zich afspeelt in Cutieland, een wereld die de aarde op veel manieren weerspiegelt, maar die volgens zijn eigen regels anders evolueert.

Cutieland is een wereld van avontuur dat wordt bevolkt door mysterieuze kleine wezens genaamd Cuties. De Cuties van de crypto game komen in verschillende diersoorten voor, waaronder puppy’s, hagedissen, beren, katten en andere echte en fantasiewezens.

Het is een plek met vele tijdperken en tijdlijnen, samengevoegd tot een unieke en levendige omgeving. Cutieland is een land dat wacht om ontdekt te worden.

Gebruikers van het spel kunnen Blockchain Cuties kopen, verzamelen en fokken en kunnen deze verhandelen op de speciale marktplaats van het spel. Elke Blockchain Cutie is uniek en 100% eigendom van de gebruiker van het spel.

Gebruikers moeten een cryptocurrency wallet koppelen aan het spel, zodat ze door middel van Ethereum (ETH) transacties kunnen versturen en ontvangen. Cryptocurrency wallets die worden ondersteund zijn onder andere MetaMask en Trust Wallet.

De crypto game Blockchain Cuties Universe draait op de blockchain van Ethereum en de Blockchain Cuties zijn digitale activa, een zogenaamde ERC-721 token (collectible), en vertegenwoordigen net als alle andere digitale activa een bepaalde waarde.

Blockchain Cuties Universe