Wat is eToro?

eToro is ’s werelds meest toonaangevende sociaal handelsplatform, dat sinds 2007 online handelen en beleggen voor iedereen mogelijk maakt. Met miljoenen gebruikers uit meer dan 140 landen heeft eToro zijn kennis en ervaring kunnen verfijnen tot praktische tools voor iedere gebruiker.

Het handelsplatform van eToro verbindt handelaars mondiaal met elkaar en stelt ze in staat om vrij en openlijk handelsinformatie en handelsstrategieën onderling te delen. Dankzij eToro’s baanbrekende CopyTrader kunnen beleggers op eToro niet alleen beleggen in traditionele financiële markten, maar ook in elkaars handelsstrategieën.

eToro biedt zowel kortetermijnopties voor daghandelaren aan als langetermijnopties voor beleggers. Gebruikers kunnen bij eToro handelen en beleggen in onder andere cryptocurrencies, aandelen, valuta, grondstoffen en ETF’s. eToro ondersteund verschillende bekende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin en Dash.

Het handelsplatform van eToro is toegankelijk op zowel een webbrowser als via een mobiele app. De mobiele app heeft dezelfde functies en tools en is voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke interface.

De eToro app is beschikbaar voor zowel Android als iOS gebruikers. De app is te downloaden in de Google App Store en de iOS App Store.

eToro