Wat is CoinMarketCap?

CoinMarketCap is de absolute marktleider op het gebied van cryptocurrency marktgegevens. CoinMarketCap is in korte tijd een hoofdbestanddeel geworden van de cryptocurrency industrie. Vrijwel iedereen die met blockchain of cryptocurrency te maken heeft, maakt gebruik van de data en de weergegeven trends op dit soort websites, om een beter beeld te krijgen van de huidige crypto markt. CoinMarketCap.com is momenteel één van ’s werelds 500 meest bezochte websites.

De CoinMarketCap app biedt uitgebreide financiële statistieken en grafieken voor alle cryptocurrencies die te vinden zijn op de officiële website CoinMarketCap.com.

Met de CoinMarketCap app kunnen gebruikers hun favoriete cryptocurrencies volgen, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, EOS en meer dan 2000 verschillende coins & tokens.

De crypto app biedt uitgebreide tools en functies met onder andere marktkapitalisatie en rangschikking, prijswaarschuwingen, kandelaargrafieken, portfolio-tracker, valuta-converter inclusief fiat, coin- en token nieuws en crypto-vergelijkingshulpmiddelen.

De CoinMarketCap app is beschikbaar voor zowel Android als iOS apparaten en is te downloaden in de Google Play Store en iOS App Store.

CoinMarketCap