Wat is Blockfolio?

De Blockfolio app is een handige gratis cryptocurrency portfolio tracker, die gebruikers een volledig beheer van cryptocurrency aanbied en hun op de hoogte houdt van het laatste cryptocurrency en blockchain nieuws.

De Blockfolio app biedt ondersteuning aan meer dan 8.000 verschillende cryptocurrencies en digitale activa. De app geeft de gebruiker gedetailleerde prijs- en marktinformatie voor alle afzonderlijke crypto coins en tokens, afkomstig van ruim 300 verschillende cryptocurrency exchanges.

Gebruikers kunnen eenvoudig een cryptocurrency portfolio aanmaken, waar zij al hun cryptocurrency investeringen eenvoudig kunnen bijhouden met verschillende handige tools. De waarde van de crypto portfolio is te bekijken in diverse fiat valuta en cryptocurrency.

Verder is de Blockfolio app voorzien van ingebouwde news feeds van populaire cryptocurrency blogs CoinDesk en Coin Telegraph, zodat gebruikers altijd op de hoogte kunnen blijven van al het cryptocurrency en blockchain nieuws.

De Blockfolio app is beschikbaar voor zowel Android als iOS gebruikers. De app is te downloaden in de Google App Store en de iOS App Store.

Blockfolio