CoinDeal Airdrop

CoinDeal is een cryptocurrency exchange opgericht en gelanceerd in 2018 en de exchange heeft een geregistreerd hoofdkantoor, gevestigd op het crypto eiland Malta.

Het team van CoinDeal bestaat uit een groep van gepassioneerde crypto-enthousiastelingen en de cryptocurrency exchange heeft in korte tijd een spectaculaire populariteit verworven op de wereldmarkt. Door het ruime aanbod in handelsparen heeft CoinDeal een redelijk handelsvolume opgebouwd, wat een plek heeft opgeleverd in de Top 100 van crypto exchange qua handelsvolume op CoinMarketCap.

CoinDeal biedt haar gebruikers toegang tot ruim 40 verschillende handelsparen, waaronder de meest populaire cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC), maar ook veel fiat-valuta’s, zoals de Euro (EUR), Dollar (USD), Britse pond (GBP), Poolse Zloty (PLN), Ruble (RUB) en Korean Won (KRW).

Het handelsplatform van CoinDeal is beveiligd met de meest geavanceerde SSL-standaard die is opgenomen in combinatie met Cloudflare beveiligingsfuncties. Gebruikers worden beschermd door complexe wachtwoordvereisten, verplichte 2FA en e-mailbevestigingen die nodig zijn voor opnames.

CoinDeal geeft aan dat 90% van haar fondsen veilig zijn opgeslagen in cryptocurrency cold wallets, welke worden beschermd door Multisignature. De native token van de cryptocurrency exchange is de CoinDeal (CDL) token.

CoinDeal houdt een airdrop onder haar community en elke deelnemer komt in aanmerking voor 100 CoinDeal (CDL) tokens. Bezoek de website van CoinDeal en meld je aan voor een gratis account. Verifieer je e-mail, doorloop de KYC procedure in je account en ontvang direct 100 CLD tokens.

  • Bezoek de website van CoinDeal.
  • Meld je aan voor een gratis account en verifieer je e-mailadres.
  • Doorloop de KYC procedure en ontvang direct 100 CDL tokens.
  • Deel je referral link met familie en vrienden en verdien nog meer CDL.
CoinDeal