Coinbase Earn

Het Coinbase Earn programma van de Amerikaanse cryptocurrency exchange Coinbase, is een educatief programma voor beginners in de wereld van cryptocurrency.

Het Coinbase Earn programma werd voor het eerst gelanceerd in 2018, als een proef-initiatief, om te kijken of er überhaupt animo zou zijn voor het educatieve programma. In deze pilotperiode van het programma konden gebruikers gratis cryptocurrency verdienen door te leren over de ERC-20 token “0x” (ZRX).

Het programma is ontwikkeld om gebruikers bekend te maken met nieuwe cryptocurrencies en hen te informeren over de unieke eigenschappen en de belangrijkste functionaliteiten van deze altcoins.

Door het bekijken voor korte informatie video’s, het voltooien van simpele taken en voor het beantwoorden van eenvoudige educatieve vragen, over onder andere Stellar Lumens (XLM), Basic Attention Token (BAT), Zcash (ZEC) en EOS (EOS), worden deelnemers aan het programma geïnformeerd over deze cryptocurrencies en ontvangen tevens een kleine beloning voor hun deelname.

Er worden regelmatig nieuwe altcoins toegevoegd aan het Coinbase Earn programma. De beloningen kunnen variëren per altcoin en liggen tussen de $10 en $50.

Zowel bestaande gebruikers als nieuwe gebruikers van Coinbase kunnen deelnemen aan het Coinbase Earn programma. Er zijn geen voorwaarden verbonden aan deelname en de gratis altcoins worden direct bijgeschreven op de verschillende wallets.

  • Bezoek de website van Coinbase en maak een gratis account aan.
  • Verifieer je e-mailadres en doorloop de KYC procedure. (uploaden van ID of rijbewijs)
  • Zodra het account is goedgekeurd kan de gebruiker deelnemen aan het Earn programma.
Coinbase
Coinbase Earn programma