Bitzoom Airdrop

Bitzoom biedt een handelsplatform voor opties, waar gebruikers de ups en downs van Bitcoin (BTC) kunnen voorspellen, ongeacht de huidige marktomstandigheden.

Bitzoom maakt het mogelijk om handel in opties te nemen, wat het vermogen heeft om de positie (en winst) tot 200x in 5 minuten te vermenigvuldigen. Door hefboomwerking wordt het gemakkelijker om de verwachte winst te behalen.

Crypto-derivaten zijn in wezen weddenschappen over de vraag of de prijs van cryptocurrency omhoog of omlaag gaat. En voor beleggers die ervan dromen om groot te winnen, is Bitzoom het beste platform om die transacties te plaatsen.

Gebruikers kunnen cryptocurrencies, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en TRON (TRX) storten in hun account en vervolgens beginnen met voorspellen.

De native token van Bitzoom is de BZT token, waarmee de transactie kosten worden afgerekend.

Bitzoom houdt een airdrop en deelt 1.000 BZT ($10) uit aan alle nieuwe gebruikers van Bitzoom. Bezoek de website van Bitzoom en klik op “Get Now”. Maak een account aan en ontvang direct 1.000 BZT. Deel je referral link met familie en vrienden en verdien 0.01 ETH per referral.

  • Bezoek de website van Bitzoom en klik op “Get Now”.
  • Maak een account aan en ontvang direct 1.000 BZT tokens.
  • Deel je referral link met familie en vrienden en verdien 0.01 ETH per referral.
  • Zowel referrer als de referral ontvangen 0.01 ETH nadat referral 10 trades heeft afgerond.
Bitzoom