Basic Attention Token Airdrop

Basic Attention Token (BAT) is een open-source, gedecentraliseerd advertentie-uitwisselingsplatform, dat is gebouwd op het Ethereum-platform. Het BAT project, gecreëerd door de oprichter van Javascript, tracht fraude en ondoorzichtigheid in digitale reclame aan te pakken.

De Basic Attention Token (BAT) is bedoeld om de aandacht van gebruikers op het platform correct te waarderen. Door middel van Adverteerders betalen BAT aan website-uitgevers ter attentie van gebruikers, de zogenaamde Brave Rewards. Gebruikers kunnen op hun beurt beloond worden met BAT, door het kijken van geselecteerde advertenties.

Het BAT-ecosysteem omvat Brave Browser, een open-source, privacy-gecentreerde browser die is ontworpen om trackers en malware te blokkeren. Brave Browser is de snelste webbrowser op het moment en verslaat hiermee de drie grote webbrowsers: Google Chrome, Safari en Firefox. Door de unieke functies van de Brave browser worden pagina’s 2x sneller geladen op een desktop en maar liefst 8x sneller op een mobiele telefoon.

Basic Attention Token (BAT) houdt een airdrop en deelt 25-40 BAT uit aan haar community leden. Bezoek de airdrop pagina en download de Brave Browser. Open de Brave Browser en activeer Brave Rewards, om in aanmerking te komen voor gratis BAT tokens.

  • Bezoek de airdrop pagina en download de Brave Browser.
  • Open de Brave Browser en activeer Brave Rewards.
  • Klik op het BAT logo in de browser om de gratis BAT te kunnen claimen.
  • Als er gratis BAT tokens beschikbaar zijn kan je deze claimen door op OK te klikken.
  • Klik vervolgens op “Rewards Settings” en op Claim om je gratis tokens te ontvangen. .
Basic Attention Token (BAT)