Wat is EOS?

EOS.IO is een blockchain-protocol dat wordt aangedreven door de native cryptocurrency EOS (EOS). Het protocol emuleert de meeste kenmerken van een echte computer, inclusief hardware (CPU(s) en GPU(s) voor verwerking, lokaal/RAM-geheugen, opslag op harde schijf) waarbij de computer resources gelijkelijk worden verdeeld over EOS-houders voor cryptocurrency.

EOS.IO opereert als een smart contract platform en een gedecentraliseerd besturingssysteem, bedoeld voor de inzet van op industriële schaal gedecentraliseerde applicaties via een gedecentraliseerd autonoom bedrijfsmodel.

Het smart contract platform claimt transactiekosten te elimineren en voert ook miljoenen transacties per seconde uit. EOS (EOS) is software die een blockchain-architectuur introduceert, die is ontworpen om verticaal en horizontaal schalen van gedecentraliseerde applicaties mogelijk te maken.

De EOS-software biedt accounts, authenticatie, databases, asynchrone communicatie en de planning van applicaties over meerdere CPU-kernen en/of clusters.

EOS (EOS)

EOS Grafiek

EOS tabel
grafiek doorCryptoCompare

EOS Exchanges