Wat is Huobi Global?

Huobi Group is een wereldwijde blockchain-leverancier van financiële diensten. Huobi, opgericht in 2013, is uitgegroeid tot één van ’s werelds grootste digitale cryptocurrency exchanges. Op dit moment staat Huobi Global in de Top 10 van crypto exchanges met het hoogste handelsvolume.

Sinds de oprichting in 2013 werd de Huobi Group gefinancierd door ZhenFund en Sequoia Capital. De accumulatieve omzet bedroeg meer dan 1,2 biljoen USD en werd ooit ’s werelds grootste digitale aandelenbeurs met een wereldwijd aandeel van 50%.

Momenteel heeft Huobi Group geïnvesteerd in meer dan zestig upstream- en downstream-ondernemingen. Het heeft compliance-serviceteams gevestigd in Singapore, Japan, Zuid-Korea, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Brazilië en Hong Kong, om haar veilige en geloofwaardige diensten voor digitale activahandel en vermogensbeheer, aan miljoenen gebruikers in meer dan 130 landen te kunnen leveren.

Huobi Global maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te handelen in honderden bekende en minder bekende cryptocurrencies, met verschillende trading pairs, zoals BTC, ETH, USDT en haar eigen cryptocurrency Huobi Token (HT). Een ‘maker-taker’ model is van toepassing op de handelskosten en deze bedragen 0,2%.

Handelen in cryptocurrencies kan bij Huobi Global veilig en snel via zowel webbrowser als via een mobiele app, geschikt voor Android en iOS gebruikers. De app is verkrijgbaar in de Google Play Store.

Huobi Global