Wat is HitBTC?

HitBTC is in 2013 opgericht door een team van financiële experts en ingenieurs. HitBTC is een bekende en populaire crypto exchange en biedt meer dan verschillende 500 cryptocurrencies aan, in meer dan 900 verschillende handelsparen.

HitBTC maakt gebruik van haar internationale aanwezigheid, aangezien zij vanuit Hong Kong wordt beheerd door Hit Solution Limited en een speciaal kantoor heeft in Chili, Zuid-Amerika.

Het handelsplatform van HitBTC heeft zijn reputatie verdiend voor fout-tolerantie, perfecte uptime snelheid en hoge mate van beschikbaarheid. De core-matching-engine is een van de beste technologische producten in zijn klasse en biedt handelaren een breed scala aan functies, zoals real-time clearing en geavanceerde algoritmen voor orderaanpassing.

HitBTC verfijnt regelmatig de beveiligings hulpmiddelen voor haar website en exchange en moedigt haar gebruikers aan om hier gebruik van te maken. De huidige functies omvatten een twee-factor-authenticatie, een whitelist functie voor vertrouwde wallet adressen en een ‘persoonlijke broker’ voor leden die als professionele handelaars worden gekwalificeerd.

Een ‘maker-taker’ model is van toepassing op de handelskosten en handelaren worden beloond voor het toevoegen van liquiditeit aan de exchange. Stortingen en opnamen bij HitBTC zijn op het moment enkel mogelijk in cryptocurrency. Voor beide gelden geen limieten.

HitBTC biedt zowel FIX- als REST-API aan en een geavanceerde matching-engine, die algoritmen voor real-time clearing en algoritmen met lage latency biedt. HitBTC biedt ook de mogelijkheid tot OTC-handel en margehandel.

HitBTC