Wat is CoinBene?

CoinBene is één van de grotere cryptocurrency exchanges op het moment en heeft kantoren gevestigd in onder andere Singapore, Hong Kong, Maleisië en Brazilië. CoinBene heeft dagelijks een hoog handelsvolume en heeft een vaste plek veroverd in de top 10 van cryptocurrency exchanges.

CoinBene maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te handelen in tientallen bekende en minder bekende cryptocurrencies, met verschillende trading pairs, zoals BTC, ETH en USDT. Het is tevens mogelijk om te handelen in de officiele crypto token van CoinBene, de CoinBene Token of Coni (CONI). Een ‘maker-taker’ model is van toepassing op de transactiekosten en deze zijn standaard 0,1%. Bij het betalen van transactiekosten met CONI volgt hier nog een korting op van 50%.

Coinbene hanteert verschillende beveiligingstechnieken waaronder een zogenaamde “12-word backup phrase”. Dit is een wachtwoord bestaande uit 12 willekeurige woorden, die de gebruiker extern moet opschrijven en bewaren op een veilige plek. Deze “12-word backup phrase” wordt gebruikt voor het generen en beheren van alle private keys. De backup phrase wordt tevens gebruikt om de wallet te herstellen, bij verlies of diefstal van een apparaat.

Handelen in cryptocurrencies kan bij CoinBene veilig en snel via zowel webbrowser als via een mobiele app, geschikt voor Android en iOS gebruikers. De app is verkrijgbaar in de Google Play Store en Apple App Store.

CoinBene