Wat is Bittrex?

Bittrex is in 2014 opgericht door drie cyberbeveiligingsingenieurs en is op het moment het belangrijkste, in de Verenigde Staten gevestigde, blockchain-platform voor cryptocurrency.

Sinds november 2018 heeft Bittrex een tweede handelsplatform geopend, Bittrex International, een handelsplatform specifiek voor internationale klanten. Bittrex International heeft haar kantoor gevestigd op het eiland Malta.

Het handelsplatform van Bittrex International is gelijk aan dat van Bittrex en verder is het assortiment aan cryptocurrencies hetzelfde. Vanaf heden worden internationale bezoekers automatisch doorgelinkt naar de juiste exchange.

De Bittrex exchanges staan garant voor bliksemsnelle handelsuitvoering, betrouwbare digitale cryptocurrency wallets en toonaangevende beveiligingspraktijken voor haar klanten. Bittrex maakt het mogelijk om veilig en snel te handelen in zeer veel verschillende cryptocurrencies, tegen de bekende trading pairs BTC/ETH/USDT. De standaard transactiekosten zijn 0,25%.

De missie van Bittrex is om de blockchain-industrie vooruit te helpen door innovatie te bevorderen, nieuwe en opkomende technologieën te introduceren en transformatieve veranderingen aan te sturen.

Bittrex