Wat is Bitfinex?

Bitfinex is een fiat handelsplatform voor digitale activa met ultramoderne services voor digitale valutahandelaren en wereldwijde liquiditeitsverschaffers. Naast een reeks van geavanceerde handelsfuncties en grafiekinstrumenten, biedt Bitfinex toegang tot peer-to-peer financiering, een OTC-markt en margehandel voor een brede selectie van digitale activa.

Bitfinex, opgericht in 2012, was één van de eerste professionele crypto platforms die was opgezet om tegemoet te komen aan de groeiende belangstelling voor cryptocurrency. Sindsdien heeft het team ervaring van onschatbare waarde opgedaan, terwijl zij haar plek heeft versterkt als het startplatform voor digitale handelaren en instellingen.

Bitfinex biedt een verscheidenheid aan van fiat handelsparen waaronder Amerikaanse dollars, Britse ponden, Japanse yen en de Europese Euro. Hierdoor is het mogelijk om te handelen in cryptocurrencies en deze direct te laten omzetten in een nationale valuta. Dit in tegenstelling tot vele andere cryptocurrency exchanges, waar het handelen voornamelijk en alleen mogelijk is in cryptocurrencies.

Bitfinex maakt het mogelijk om snel en eenvoudig te handelen in tientallen bekende en minder bekende cryptocurrencies, Een ‘maker-taker’ model is van toepassing op de handelskosten en deze bedragen 0,2%.

Handelen in cryptocurrencies kan bij Bitfinex veilig en snel via zowel webbrowser als via een mobiele app, geschikt voor Android en iOS gebruikers. De app is verkrijgbaar in de Google Play Store.

De strategie van Bitfinex is gericht op het bieden van ongeëvenaarde ondersteuning, hulpmiddelen en innovatie voor professionele handelaren en liquiditeitsverschaffers over de hele wereld.

Bitfinex