Crypto WalletsCryptocurrency

Samsung Galaxy S10 smartphone ondersteund nu drie verschillende stablecoins.

Samsung Galaxy S10 smartphone ondersteund nu drie verschillende stablecoins

De Zuid-Koreaanse techgigant Samsung heeft het aantal cryptocurrencies, die worden ondersteund door de Galaxy S10 smartphone, uitgebreid met onder meer drie verschillende stablecoins.

Crypto adoptie voor Galaxy S10 gebruikers.

Na de eerdere integratie van verschillende populaire cryptocurrencies, biedt de Samsung Galaxy S10 smartphone nu ondersteuning aan drie stablecoins, waaronder TrueUSD (TUSD), Maker (MKR) en USD Coin (USDC).

Naast de stablecoins ondersteunt de Samsung Galaxy S10 nu ook Basic Attention Token (BAT), de native token van de blockchain gebaseerde internetbrowser Brave, die onder andere wordt gebruikt om gebruikers van de browser te belonen voor het bekijken van advertenties.

Zoals eerder gemeld, kunnen gebruikers van de Galaxy S10 de XWallet app van Pundi X integreren in hun Samsung Blockchain Wallet, waardoor gebruikers cryptocurrencies kunnen verplaatsen, bewaren en uitgeven.

Na de integratie van de XWallet app biedt de Galaxy S10 ondersteuning aan een flink aantal cryptocurrencies waaronder KuCoin Shares (KCS), NEM (XEM), Kyber Network (KNC) en Qtum (QTUM), evenals de native tokens van Pundi X (NPXS) en (NPXSXEM).

Na alle ontwikkelingen en samenwerkingen biedt de cryptcurrency wallet op de Samsung Galaxy S10 smartphone nu ondersteuning aan in totaal 33 verschillende digitale valuta’s, waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Binance Coin (BNB), de native token cryptocurrency exchange Binance.

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ) was verheugd over de ontwikkelingen van Samsung en liet op Twitter merken een actieve supporter te zijn van de nieuwe Samsung Galaxy S10 smartphone.


Binance Jersey Giveaway