Bitcoin (BTC)Cryptocurrency

Mark Yusko: “Mensen die kijken naar de dagelijkse prijs van Bitcoin (BTC) missen echt het hele punt.”

Mark Yusko: “Mensen die kijken naar de dagelijkse prijs van Bitcoin (BTC) missen echt het hele punt."

Mark Yusko, de CEO van Morgan Creek Capital, noemde Bitcoin (BTC) een “chaos hedge of schmuck verzekering” in een interview met CNBC Fast Money op 14 augustus.

Iedere belegger zou Bitcoin (BTC) moeten hebben.

Yusko maakte de opmerking terwijl hij de dwaasheid uitlegde in het te veel aandacht schenken aan de dagelijkse prijs bewegingen van Bitcoin (BTC).

De interviewer merkte op dat mensen veel aandacht hebben besteed aan de recente bull run van Bitcoin (BTC) en een duidelijke correlatie met de wereldwijde onrust.

Omdat de onrust erger lijkt te zijn geworden en de prijs van Bitcoin (BTC) ook lager is gegaan, “moeten we dat verhaal nu uit het raam gooien, of op zijn minst afzwakken?”, vroeg ze. Yusko antwoordde dat de dagprijs van Bitcoin (BTC) niet relevant is.

“Mensen die kijken naar de dagelijkse prijs van Bitcoin missen echt het hele punt. Het hele idee van Bitcoin is dat het een opslag van waarde is.” Hij zei: “Het is een chaos hedge of schmuck verzekering, zoals ik het graag noem.”

Hij suggereerde dat mensen naar langetermijntrends moeten kijken, benadrukkend dat het beter is om een ​​deel van het netwerk te “bezitten”, in de vorm van Bitcoin (BTC).

Yusko suggereerde de rol van Bitcoin als tegenwicht voor traditionele financiële markten en adviseerde: “U wilt 1, 2, 3, 5% van uw vermogen in dit activa als afdekking hebben, tegen alle problemen die we zien in de fiatmarkten en de aandelenmarkten.”

Dit ondersteunt Yusko’s eigen opmerkingen in mei, dat Bitcoin (BTC) in de portefeuille van elke belegger zou moeten zitten. Zijn suggestie van een investering van 5% in Bitcoin is echter enorm conservatief vergeleken met de oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, die onlangs onthulde dat meer dan 50% van zijn vermogen in Bitcoin ligt.


Binance Jersey Giveaway