Crypto Wallets

Trust Wallet lanceert desktop client voor Mac. Windows en Linux volgen binnen enkele weken.

Trust Wallet lanceert desktop client voor Mac.

Trust Wallet, de officiële wallet van de populaire cryptocurrency exchange Binance, heeft een desktop client uitgebracht met initiële ondersteuning voor macOS. Ondersteuning voor Windows en Linux volgen binnen enkele weken.

Handelen op Binance DEX met desktop client.

Trust Wallet is voor het eerst uitgebracht als een mobiele applicatie in november 2017 en is een open-source multi-coin cryptocurrency wallet inclusief een gedecentraliseerde applicatiebrowser.

Trust Wallet is compatibel met meer dan 20.000 op Ethereum gebaseerde tokens (ERC-20 en ERC-223 tokens en ERC-721 collectibles) en ongeveer 30 verschillende blockchain-native cryptocurrencies waaronder Bitcoin (BTC).

Binance heeft in juli 2018 Trust Wallet overgenomen, met de garantie dat het team achter de cryptocurrency wallet de volledige ontwikkelingsrechten zou behouden “terwijl het zou profiteren van de toegenomen synergie” met haar nieuwe eigenaar, één van ’s werelds top exchanges per handelsvolume.

Binance CEO Changpeng Zhao, die de eerste en enige acquisitie van zijn bedrijf tot nu toe toelichtte, hield de crypto wallet later op als de “beste” in de categorie “on-chain mobiele wallet”.

Vorige maand onthulde Trust Wallet een functie waarmee gebruikers rechtstreeks vanuit hun wallet op Binance DEX kunnen handelen, waarbij desktop handelaren hun mobiele telefoons via QR-code moeten synchroniseren en alle transacties handmatig moeten goedkeuren. De nieuwe desktop-client zal nu direct de handel op Binance DEX faciliteren.

Volgens Trust Wallet oprichter Viktor Radchenko, gebruiken de meeste cryptocurrency gebruikers op desktop Windows – de pc-client zal waarschijnlijk binnen enkele weken worden uitgebracht.


Brave Browser