BlockchainCrypto Producten

Blockchain gebaseerde Brave Browser lanceert token tipping service voor Twitter gebruikers.

Brave Browser lancert token tipping service voor Twitter

De blockchain gebaseerde gedecentraliseerde internetbrowser Brave biedt Twitter gebruikers nu de mogelijkheid om content makers een fooi of tip te geven met de native Basic Attention Token (BAT).

Nieuwe uitbreiding Brave Rewards voor Twitter.

Brave Browser is de nieuwe snelle en veilige webbrowser van de toekomst. Brave is een open source webbrowser met een ingebouwde AdBlock, tracking beveiliging en een geoptimaliseerde data en batterij ervaring voor de gebruiker. Brave Browser is ontwikkeld door een team van experts en pioniers van het web, waaronder de uitvinder van Javascript en de mede-oprichter van Mozilla.

Brave Browser heeft de openbare lancering van de Twitter “token tipping service” besproken in een aankondiging op 1 augustus. Gebruikers, die gebruik maken van Brave Rewards, kunnen naar verluidt een willekeurig bedrag opgeven, welke ze als een “tip” kunnen uitdelen aan een bepaald Twitter account. De ontvanger zal de tip rechtstreeks ontvangen in BAT tokens.

De aankondiging bevat ook een aantal functies die aan de Twitter tipping service zijn gekoppeld, waaronder het instellen van maandelijks terugkerende tips. Voor content makers, die zich al hebben geverifieerd via het Creator programma van Brave, worden tips onmiddellijk verzonden en zijn deze binnen enkele minuten zichtbaar in hun Brave Rewards account.

Gebruikers kunnen ook een tweet delen met de content maker op Twitter om hen op de hoogte te stellen van de tip, zodra ze een tip hebben gegeven (“Vertel anderen over uw tip”), evenals hoe ze zich kunnen aanmelden om de tip te claimen. De link om je aan te melden als content maker is opgenomen in de tweet.

Brave begon de Twitter tipping service in mei te testen in haar test- en ontwikkelingsbrowser, genaamd Brave Nightly.

Zoals gedetailleerd beschreven in de aankondiging, wordt de nieuwe functie als standaard ingesteld via Brave Rewards. Gebruikers die zich hebben aangemeld voor Brave Rewards, zien nu een “tip optie” bij Twitter berichten wanneer ze Twitter bekijken via hun Brave desktopbrowser. Brave Rewards ondersteunt ook fooien op YouTube en Twitch en wordt binnenkort uitgebreid naar Reddit, GitHub en Vimeo.

Gebruikers die deelnemen aan het Brave Rewards programma kunnen ook Basic Attention Token (BAT) verdienen door advertenties te bekijken via de Brave Browser of door traditionele aankopen.

Download hier de gratis Brave Browser en ontdek de nieuwe Twitter tipping service. Be Brave & Stay Safe!


Brave Browser