BlockchainCrypto ProductenCrypto WalletsCryptocurrency

XWallet betalings app van Pundi X integreert in Samsung Blockchain Wallet.

XWallet betalings app van Pundi X integreert in Samsung Blockchain Wallet

Techgigant Samsung en cryptocurrency startup Pundi X zijn een samenwerking aangegaan, waardoor gebruikers in staat zijn om de XWallet betalings app van Pundi X te integreren in hun Samsung Blockchain Wallet.

Crypto adoptie voor Galaxy S10 gebruikers.

In een blogpost gepubliceerd op 29 juli, onthulde Pundi X dat het haar cryptocurrency wallet oplossing heeft geïntegreerd in het blockchain ecosysteem van Samsung, waarmee de groeiende acceptatie van blockchain technologie wordt gemarkeerd.

Gebruikers van Samsung Galaxy S10 kunnen nu de XWallet app toevoegen aan hun Samsung Blockchain Wallet. Gebruikers kunnen cryptocurrencies die zijn opgeslagen in de Samsung Blockchain Wallet verplaatsen naar de XWallet, die ze vervolgens kunnen gebruiken als betaalrekening voor directe cryptotransacties met het wereldwijde betalingsecosysteem van Pundi X.

XWallet gebruiken voor het aanvullen en uitvoeren van cryptocurrency betalingen is nu beschikbaar met de XPOS, ’s werelds eerste blockchain aangedreven verkooppuntapparaat dat in 25 landen ter wereld is geïmplementeerd.

De integratie van de XWallet met de Samsung Blockchain Wallet maakt het Pundi X betalingsecosysteem dus beschikbaar voor een veel breder publiek, waardoor de gebruikers van de Samsung Galaxy smartphone niet alleen hun Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) veilig kunnen opslaan, maar ook kunnen overzetten naar XWallet en het kunnen uitgeven in verschillende winkels.

De XWallet ondersteunt momenteel een verscheidenheid aan populaire cryptocurrencies waaronder Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), KuCoin Shares (KCS), NEM (XEM), Kyber Network (KNC), Qtum (QTUM), evenals de native tokens van Pundi X NPXS en NPXSXEM.

Met de introductie van Samsung Blockchain Wallet zet de elektronicafabrikant de eerste stappen om blockchain technologie in haar catalogus te kunnen introduceren, inclusief het gebruik van gedecentraliseerde apps op Samsung smartphones.

De stappen van Samsung bieden een unieke kans om blockchain technologie en blockchain gebaseerde digitale activa in de mainstream te pushen, waardoor miljoenen Samsung smartphone gebruikers over de hele wereld worden bereikt.

In februari onthulde Samsung voor het eerst dat de nieuwe Galaxy S10 serie smartphones zijn voorzien van een ingebouwde cryptocurrency wallet, met ondersteuning voor BTC en ETH.


Brave Browser