Crypto ProductenCrypto Wallets

Brave werkt aan de integratie van Ethereum, Ledger en Trezor wallets in haar Brave Browser.

Brave Browser met geïntegreerde Ethereum, Ledger en Trezor crypto wallet

Brave werkt momenteel aan de integratie van Ethereum, Ledger en Trezor wallets in haar Brave Browser, zodat gebruikers cryptocurrency kunnen verdienen en direct kunnen opslaan en beheren in een cryptocurrency wallet.

Brave’s Ethereum wallet integratie is veel belovend.

Ondanks dat Brave het nieuws nog niet officieel bekend heeft gemaakt, laten schermafbeeldingen van Brave’s GitHub bewaarplaats een vooruitgang van het project zien.

Toen Opera Software in april van dit jaar de release van haar nieuwe desktopbrowser “Reborn 3” aankondigde, was er een verhitte race begonnen om de favoriete browser van de crypto industrie te worden.

Met een geïntegreerde cryptocurrency wallet, onbeperkte VPN data en ondersteuning voor Web 3, bereikte Opera Browser snel grip bij de crypto community, rechtstreeks concurrerend met Brave Browser.

Hoewel Brave de software van haar browser heeft verbeterd en de afgelopen maand geen belangrijke updates heeft doorgevoerd, werkt het bedrijf stilletjes aan haar eigen cryptocurrency wallet. Een crypto wallet die de manier waarop gebruikers omgaan met cryptocurrencies drastisch zou kunnen veranderen.

Een gebruiker van Reddit heeft verschillende screenshots van Brave’s GitHub bewaarplaats gedeeld, waar ontwikkelaars aan een geheel nieuwe Ethereum wallet werken. De afbeeldingen tonen aan dat ontwikkelaars, naast een native crypto wallet, ook bezig zijn met de integratie van native support voor Ledger en Trezor hardware wallets.

Brave Browser cryptocurrency wallet

Gebruikers kunnen hun hardware wallets verbinden met Brave en communiceren met dApps. De afbeeldingen tonen ook aan dat gebruikers in staat zullen zijn om transacties te maken, of zelfs om Brave Rewards rechtstreeks te storten naar andere wallets die verbonden zijn met Brave.

Wat betreft de integratie van een Ethereum wallet, werd duidelijk dat de “Brave Browser wallet” gebruikers toegang geeft tot dApps en gebruikers de mogelijkheid geeft om cryptocurrencies en crypto-verzamelobjecten op te slaan. Gebruikers kunnen tevens tokens anoniem uitwisselen zonder transactiekosten.

Het nieuws over een toekomstige Ethereum wallet integratie werd goed ontvangen door de Brave community. De Reddit pagina, waar het nieuws voor het eerst werd vermeld, werd overstroomd met positieve opmerkingen, met veel gebruikers die beweerden dat de wallet update voor Brave een grote verbetering zou betekenen.

Gebruikers krijgen niet alleen meer controle over de Basic Attention Token (BAT) die ze verdienen, maar ze hoeven ook niet meer te werken met verschillende ERC20 en MyEtherWallet handelingen, om zo hun inkomsten te versturen naar een crypto wallet van een derde partij.

Volgens Bat-christcat, een forum-moderator en lid van het BAT-team, zal de nieuwe wallet worden gescheiden van de Brave Rewards wallet van de gebruikers. Gebruikers kunnen echter hun verdiensten van Brave Rewards naar de nieuwe wallet sturen.

Zodra er meer wallet opties zijn geïntroduceerd, zal Brave waarschijnlijk een “bring your own wallet” oplossing aanbieden, waarmee gebruikers een willekeuring Ethereum adres kunnen koppelen aan de Brave Rewards wallet. Datzelfde Ethereum adres kan ook worden gekoppeld aan de nieuwe wallet waar Brave momenteel aan werkt, legde de moderator uit.

Support CryptoPoly en verdien Basic Attention Token (BAT) met Brave Browser

Probeer Brave Browser

Ontvang $5 gratis Basic Attention Token (BAT) om te doneren aan websites van je keuze.

Brave Browser