Crypto AirdropsCryptocurrencyTRON (TRX)

BTT airdrop: gratis BitTorrent (BTT) tokens voor TRON (TRX) bezitters.

Vandaag is de tweede ronde van de BitTorrent (BTT) airdrop. Dit houdt in dat alle TRON (TRX) bezitters weer worden getrakteerd op gratis BitTorrent tokens (BTT). Maar wat is BitTorrent? Wat is een airdrop? En hoe kom je in aanmerking voor gratis BitTorrent tokens? Voor degene die de eerste ronde hebben gemist, zetten we alles nog even op een rijtje, om de gratis tokens te kunnen ontvangen.

TRX bezitters ontvangen gratis BitTorrent (BTT).

BitTorrent is een communicatie protocol voor peer-to-peer (P2P) bestandsdeling, dat wordt gebruikt om gegevens en elektronische bestanden via internet te verspreiden. BitTorrent is één van de meeste gebruikte protocollen voor het overdragen van grote bestanden, waaronder video- en muziek bestanden.

Voor het verzenden of ontvangen van bestanden is een geïnstalleerde BitTorrent-client nodig op een computer met internetverbinding. Een BitTorrent-client is een stuurprogramma dat het BitTorrent protocol implementeert.

BitTorrent maakt gebruik van een centrale locatie, de zogenaamde tracker, die alle downloads coördineert. Het downloaden zelf gebeurt decentraal en bestaat uit het uitwisselen van stukken van bestanden, tussen alle gebruikers die op dat moment meedoen aan het up- en downloaden.

De technologie van het BitTorrent platform verdeeld grote bestanden op in kleine stukjes. De bestanden worden vervolgens stuk voor stuk gedownload van één of meerdere verschillende bronnen. Omdat de bestanden zijn onderverdeeld in kleine stukjes, wordt er minder bandbreedte gebruikt en verloopt het downloaden veel sneller.

De BitTorrent token (BTT) is de native token van het BitTorrent platform. Met behulp van de BitTorrent token (BTT) kunnen gebruikers betalen om bestanden toegestuurd te krijgen. Verder kan er met BTT betaald worden voor aanvullende diensten, waaronder verhoogde bandbreedte voor het sneller kunnen downloaden.

BitTorrent (BTT) airdropBitTorrent maakt gebruik van een zogenaamde airdrop. Een airdrop is een relatief goedkope en snelle manier om aandacht te generen voor een nieuwe cryptocurrency.

De cryptocurrency wordt vaak gratis uitgedeeld, eenmalig of elke maand, aan zoveel mogelijk cryptocurrency liefhebbers. Het doel is om deze enthousiast te maken voor het project en zo stap voor stap een community op te bouwen. En uiteraard dat de koers gedurende de airdrop gaat stijgen.

De airdrop van de BitTorrent token (BTT) is nogal een luxe airdrop. De BTT airdrop is officieel begonnen op 11 februari 2019. En de komende 7 jaar wordt er op de 11e van iedere maand een airdrop gehouden. In totaal worden er maar liefst 100 miljard BitTorrent tokens (BTT) weggegeven. Dit is ongeveer 10% van het maximale aanbod wat in omloop wordt gebracht aan BTT. Hieronder een overzicht van de gehele airdrop.

11/03/2019 – 11/02/2020 :     990.000.000 BTT per maand
11/03/2020 – 11/02/2021 : 1.072.500.000 BTT per maand
11/03/2021 – 11/02/2022 : 1.155.000.000 BTT per maand
11/03/2022 – 11/02/2023 : 1.237.500.000 BTT per maand
11/03/2023 – 11/02/2024 : 1.320.000.000 BTT per maand
11/03/2024 – 11/02/2025 : 1.402.500.000 BTT per maand

Ondernemer Justin Sun, oprichter en CEO van TRON, heeft vorig jaar het bedrijf BitTorrent Inc. overgenomen. Logischerwijs wordt de BitTorrent token uitgegeven op het TRON netwerk. BitTorrent (BTT) is dan ook een zogenaamde TRC-10 token. Een token die wordt ondersteund door de TRON blockchain.

Hierbij is dan ook de link verklaard tussen BitTorrent en TRON. En tevens de reden dat TRON (TRX) bezitters gratis BitTorrent (BTT) tokens ontvangen tijdens de gehele BitTorrent (BTT) airdrop.

Iedereen die dus in bezit is van TRON (TRX) komt in aanmerking voor gratis BitTorrent tokens. De enige voorwaarde is dat de TRON (TRX) bij één van de deelnemende exchanges moet staan, of uiteraard in een eigen wallet, waaronder Trust Wallet. Deelnemende exchanges zijn onder andere Binance, Bittrex , KuCoin en OKEx. Klik hier voor een complete lijst met deelnemende exchanges en wallets.

Hoeveel BitTorrent tokens (BTT) iedere bezitter van TRON (TRX) ontvangt is onbekend. Er wordt een vaste hoeveelheid BTT per jaar weggegeven en deze wordt verdeeld over een groep TRX bezitters, die voldoen aan de voorwaarde. Iedere maand wordt er een zogenaamde snapshop gemaakt van de blockchain waar de TRX opstaan. Een soort van momentopname die vastlegt welke adressen een positieve TRX balans hebben. En die adressen ontvangen dan elke maand gratis een kleine hoeveelheid BitTorrent tokens (BTT).

Binance Jersey Giveaway