Crypto AirdropsCrypto WalletsCryptocurrencyStellar Lumens (XLM)

Blockchain Wallet voegt Stellar (XLM) toe en geeft $125 miljoen weg.

De bekende cryptocurrency wallet Blockchain is onlangs een partnerschap aangegaan met Stellar Development Foundation, het bedrijf achter de cryptocurrency Stellar (XLM). XLM is nu toegevoegd aan de Blockchain Wallet en het is nu mogelijk om Stellar te ontvangen en te versturen.

Blockchain Stellar(XLM) airdrop van $125.000.000.

Blockchain Wallet is een populaire cryptocurrency wallet en dient voor het versturen, ontvangen, opslaan en verhandelen van crypto valuta. Het bedrijf achter de Blockchain Wallet was één van de eerste cryptocurrency bedrijven en heeft inmiddels een vertrouwde naam opgebouwd. Op het moment heeft de Blockchain Wallet meer dan 30 miljoen wallet-gebruikers.

Lange tijd was Blockchain Wallet enkel beschikbaar voor het versturen en ontvangen van Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) en Bitcoin Cash (BCH). De samenwerking met Blockchain is dan ook goed nieuws voor Stellar (XLM) en de Stellar community en zal de populariteit van de cryptocurrency vergroten.

Om de samenwerking te vieren houdt Blockchain Wallet een airdrop en geeft in totaal $125 miljoen gratis Stellar (XLM) weg aan Blockchain Wallet gebruikers. Alle bestaande en nieuwe Blockchain Wallet gebruikers kunnen meedoen aan de Stellar (XLM) airdrop.

Om in aanmerking te komen voor gratis Stellar (XLM), moeten gebruikers hun profiel in de Blockchain Wallet upgraden van Silver naar Gold Level. De enige voorwaarden voor het upgraden naar Gold Level is het uploaden van een kopie ID bewijs en een portret foto van de gebruiker. De gebruiker ontvangt een email zodra de airdrop is voltooid.

Het is niet bekend hoeveel Stellar (XLM) elke Blockchain Wallet gebruiker zal ontvangen. Alle Gold Level gebruikers worden wel automatisch aangemeld voor toekomstige airdrops.

De Blockchain Wallet heeft een gebruiksvriendelijke user interface en is beschikbaar in zowel een desktop versie (Windows, Mac OS en Linux) als een mobiele versie (Android en iOS). Gebruikers kunnen eenvoudig de software app downloaden in de verschillende App Stores.

Klik hier een om een Blockchain Wallet aan te maken en in aanmerking te komen voor de Stellar (XLM) airdrop.

Brave Browser